8. november 2009

I e fole glad!

Dagen i dag he vore en fole go dag. Om nokre tima e 21-årsdagen min ferdi, men det gjer ingenting for i he hatt en fole bra gjebursda. For det fyste so sov i lenge i dag, og det e det fole lenge sia e he gjort. Godt å vare utkvilt igjen.

Vidare vart dagen æn ænaste stor suksess. I he fått tåra i auga tre gonga fordi i he vorte rørt eller berre va gla. Fyste gongen va under møte i Betania. Det va sangmøte med Frekvens, og på æn tå sangan glapp det æn liten tåre ut i æne augekroken. I dagens mange tumulta he i glømt ordlyden i den delen tå songen som i hadde tenkt å referere, men det va no omtrent slik: "God will not come and go, God is forever." (dokke som kan teksten må gjerne komme med retningsforslag). Det e det utrule godt å tenke på. Song tå Frekvens e ei go bursdagsgåve.

Andre gongen tåran slapp ut va etter køppfinalen. Ette æn altfor dramatisk kamp vant Aalesund sin fyste køppfinale på straffekonkurranse øve Molde. Då vart i fole glad, men i vart også litt lei me for alle dei som heia på Molde. Laga va stort sett jamngode og det må vare utrule surt å tape på straffer. Men i va no mest glad. Molde he jo vunne før. I syns det uansett e stort at mine to favorittlag havna på fyste og andre plass. Hipp hurra! I sku so gjerne ha vore der.

Tredje gongen va då i gjekk hæm i haustmørket. I hadde fole mange gode tanka i hauet, og det rann æn tåre eller to nedøve kinnet (det kan godt hænde at den kalde kveldslufta skal ha litt tå skylda). Alt i alt he dagen vore strålande. No ska i berre slappe tå og kanskje læse ei god bok. Takk Gud for alt!

(og for dokke som lura på koffor det innlegget her e skreve på romsdalsk, so e det i sympati med alle romsdalinga som e litt lei se i kveld (og fordi i ikkje fer te å skrive på sunnmørsk (det kan vel diskuteres om i kan å skrive på romsdaling også :D)))

Dagens bibelvers:

"Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid." Hebr 13,8

1 kommentar:

Sigrid Marie sa...

Men det er så uendelig mye bedre å gråte av glede enn av sorg/frustrasjon/tristhet, så det synes jeg du skal fortsette med. På en måte...