14. januar 2009

Oops!... I did it again

Som sikkert noen av dere husker så var jeg i store deler av fjoråret "travelt" opptatt med å avbestille hovedbøker fra diverse bokklubber (9 stykker). Jeg meldte meg ut av alle (bortsett fra en) i høst. I dag meldte jeg meg inn i en ny klubb. Det her er riktignok ikke en helt vanlig bokklubb, men en hobbyklubb. I jula lærte jeg meg jo å strikke, men her i Trondheim har jeg ikke en eneste strikkepinne. Men ved å melde meg inn i den hobbyklubben så får jeg ei fantastisk "vakker" strikkeveske med ganske mange forskjellige strikkepinner i (ekte bambuspinner!). I tillegg får jeg to bøker, sytråder, sysett og ei pakke med kort. Og når eneste betingelse var å stå som medlem i ett år så var det ikke mulig å si nei. Så til alle erfarne strikkere som trenger nye strikkepinner, og til alle ikke-strikkere som har lyst til å lære: Meld dere inn!

Har fundert litt i det siste på hvor mange som leser bloggen min og hva dere syns jeg skal skrive om. Åpner derfor et par avstemninger borte i høyre marg. Den første er en seriøs undersøkelse og må derfor besvares bare en gang. Den andre er en rådgivende undersøkelse der flere alternativ kan velges og det er lov å stemme flere ganger. Skal prøve å følge opp noen av de alternativa som får flest stemmer. Hvis du i tillegg vil legge igjen en liten kommentar sånn at jeg ser hvem som leser bloggen, så hadde det vært fint. På forhånd, takk!

Dagens bibelvers:

"Da skulle jeg få vite hva han ville svare meg, og forstå det han ville si meg." Job 23,5

9 kommentarer:

Sigrid Marie sa...

Kjære gode, snille Kristoffer. Jeg stiller herved min noe hullete strikkekunnskap, avlagte pinner og garn til disposisjon. Når du måtte ønske. Bare kom innom (eller inviter ned), så skal du få/låne!
Men bambus er bra ja...

Kristoffer Stige sa...

Takk for det, men det er jo greit å ha noen pinner sjøl også. Og så må jeg finne på noe nytt å strikke.

Anne Gørill sa...

Konge Kristoffer!:)

Syns du bør prøve å overtale fleire gutta til å bynne å strikke. Veit om et par som har egenskapan inne, men som kanskje ikke tørr å være den første guttn..;P

Ingrid Aukan sa...

e læs blogg!

Jacob sa...

artikkelserie hadde vært konge, hvis du har noe å skrive om. men da må du oppdatere litt oftere enn jeg gjør. kanskje det kan blir bra hvis du skriver om fysikk i hverdagen eller noe, på et ikke altfor teoretisk og seriøst plan?

Anonym sa...

Jeg leser bloggen din :)

Kristoffer Stige sa...

Anne Gørill: Skal se hva jeg får gjort. Hvem er det som skal overtales? :)

Jacob: Ikke dårlig idé. Den kan det kanskje bli noe av.

Og så må jeg si at jeg er litt nysjerrig på hvem det er som har kryssa av på "sjeldnere". Det er nesten litt godt gjort at en/ei som er inne på bloggen min sjeldnere enn en gang i måneden skal komme akkurat den dagen jeg legger ut undersøkelsen. :)

Erlend sa...

Leser jeg også. At jeg ikke kommenterer er ikke fordi det ikke er noe å kommentere, men fordi jeg er en dårlig kommentator.

xellenx sa...

Jeg leser òg bloggen din...