26. mars 2009

Tulipankreativitet

Ei lita oppgave til dere i dag. Kan noen gi ei god og kreativ forklaring på hvordan et syltetøyglass med tulipaner havna på kjøkkenbordet i Njardarvollen 5B onsdag ettermiddag? Premie til den beste forklaringa / historia.

Dagens bibelvers:

"Som en blomst skyter han opp og visner, han flykter som skyggen og blir ikke stående." Job 14,2

17 kommentarer:

Ingrid Aukan sa...

en av beboerne har nok en hemmelig beundrer. SPENNENDE. nå må vi (les: HELE BUF) sladre, spekulere og gruble litt rundt hvem det kan være.

Ingrid Aukan sa...

ikke så kreativt kanskje, men i mitt særdeles romlemantiske sammenskrudde hode er det nok slik det er.

Kristoffer Stige sa...

hehe... Du klarer vel å lage ei litt mer utfyllende historie ut av det Ingrid.

Trur jeg må sette ei tidsfrist til lørdag kl. 18:00. Så kan premien bli utdelt på lørdagsmøte hvis jeg husker det. :D

Vegar sa...

Etter å ha sett Flåklypa GP fekk Kristoffer akutt Ludvikiaris og følte ein enorm trang til å beskjære nabo Sigurd Kroksleiven m/fru sine tulipaner, tross ekstrem høysnue og nordavind frå alle kanter. Kristoffer vart sist observert i full retrett baklengs inn i fuglekassa.

Premien kan sendes til tulipanenes minnefond; Den Falne Rose.

Vegar og Morten.

Sigrid Marie sa...

Jeg tror D kjøpte dem til E, så fikk hun dem mens hun var hos dere, satte dem i vann der, og glemte å ta dem med inn til seg selv..

Kristoffer Stige sa...

Vegar: Den er i alle fall kreativ. :)

SM: Mener du H istedenfor E? Hvis ikke skjønner jeg ingenting.

Sigrid Marie sa...

Sikkert. Men da jeg stod på kjøkkenet, kom jeg på et par-tre andre bokstaver det kunne vært også... hihi...

Kristoffer Stige sa...

Nå blei jeg nysjerrig.

Ingrid Aukan sa...

jeg anser meg selv som utfordret.

en ung frøken, la oss kalle henne olivia, forelsker seg. hennes følelser rettes mot en heller beskjeden og ydmyke gutt, for anledningen kalt john. det olivia ikke vet, er at john, sjenert som han er, bærer på skjulte følelser for henne også. han tilbringer natt og dag med å tenke på henne, og han ser det nydelige ansiktet hennes i alt han gjør. idet navnet hennes dukker opp i et tschebyscheff-polynom, legger han boka fra seg og stirrer tomt ut i lufta. han må foreta seg noe.

i et øyeblikks innfall av impulsitet, reiser gutten seg og går i rask gange til nærmeste blomsterhandler, hvor han plukker ut en fargerik bukett tulipaner. han forlater butikken med et fast grep rundt blomstene og en svak følelse av panikk. han står med et fjernt blikk en stund, før han praktisk talt blir løpt ned. ett par klare blå øyne møter ett par blågrønne. uten å tenke, og uten et ord, rekker han blomstene mot jenta. hun gir ham et svakt smil, før hun raskt kysser ham på kinnet, reiser seg og går. Før hun runder hjørnet, kikker hun seg over skulderen og lyser opp i et stort smil. gutten reiser seg omsider opp, ettersom folk begynner å kikke rart på ham. han har tilsynelatende glemt alt annet, og går hjemover med et fårete smil rundt munnen. vel fremme oppdager han at han fortsatt knuger tulipanene i hånden, leter febrilsk etter en vase, før han tar et norgesglass og setter blomstene i. han går et skritt tilbake, snur og går tilbake til bøkene sine med et fjernt blikk.


ookei. det blei MYE lengre enn planlagt, ikke top notch kvalitet akkurat, og FORTSATT ikke særlig kreativt, MEN. et bidrag er det.

Kristoffer Stige sa...

Veldig bra! :D

Martin Stige sa...

Har det sammenheng med at noen (uvisst hvem) har vært på besøk?

Jacob sa...

wow! martin har blogg faktisk. og vitsegalleri :) gjett hvor jeg skal henge de neste dagene

Ingrid Aukan sa...

njæh. den EGENTLIGE historien bak er ikke like spennende. da er det bedre å dikte litt.

Kristoffer Stige sa...

Jacob: Martin har faktisk to blogger. Den ene har 5 turinnlegg fra i fjor sommer. Den finner du her. Den andre har han ikke oppdatert siden 2007 en gang. Den er her. Men vitsesida er bra! Den finnes forøvrig her for de som er interessert.
Og du bør klare å finne på ei god og kreativ historie hvis du har tid Jacob.

Ingrid: Riktig. Poenget med det innlegget her var å få ut alle de kreative tankene som skjuler seg hos mine blogglesere. :D

Therese sa...

Jeg vil tippe at tulipanene havna i syltetøyglasset fordi dere ikke har noen ordentlige vaser.

Kristoffer Stige sa...

Det er ikke ei god nok forklaring Therese. Jeg vil også vite hvordan og hvorfor de kom inn i huset. :)

Kristoffer Stige sa...

Da har klokka godt passert 18:00, og jeg vil takke for alle bidrag.
Vinneren er ganske klar. Historia er dessverre ikke den riktige, men den er kreativ, lang og underholdende. Gratulerer Ingrid!

Så for å stoppe alle videre spekulasjoner kan jeg si at jeg fikk tulipanene av mamma og pappa som takk for en fantastisk to-retters middag (ikke mine ord) med hønsefrikasse og hjemmelaga sjokoladeis. Tulipanene var egentlig ment til ei som de var og besøkte på sjukehuset, men så ville ikke sjukehuset slippe inn blomstene.

Trur jeg må utfordre dere på kreativitet seinere en gang også. :D