7. mai 2009

Skikkelig terrengtur!

I dag hadde jeg, Martin og Hallgrim avtalt å ta en liten tur på terrengsykkel. Turen gikk opp langs Nidelva, nesten til Klæbu, over elva og ned langs andre sida et stykke, over elva igjen og tilbake til byen. Det var en ganske fin tur, men vi merka at det har regna en del de siste dagene. Det var sleipt, gjørmete og vått. Men det gjør jo ingenting. Skal man sykle med terrengsykkel må man nesten gjøre det skikkelig. For å dokumentere at vi hadde vært ute på tur tok vi en liten fotosession underveis (og da titta til og med sola fram). Martin som var så pinglete at han hadde framskjerm fikk plassen bak kameraet (mobilen).

Blei litt dårligere bremsing og giring underveis med så mye gjørme og sand i systemet. Vi prøvde å vaske syklene ved full/halv neddykking i Nidelva, men det holdt ikke lenge (vi vaska syklene ikke så lenge før vi tok de bilda her).

Det skal sies at Martin ikke var helt rein han heller sjølom han hadde en skjerm mer enn meg og to skjermer mer enn Hallgrim. Vel hjemme var det bare å finne fram hageslangen, spyle sykkelen, ta av seg jakke og bukse, sette på vaskemaskina og få seg en god og varm dusj.

Måtte nesten ta det bildet her før jeg gikk i dusjen.

Dager igjen til første eksamen: 8
Dager igjen til siste eksamen: 30

Dagens bibelvers:

"Og engelen tok til orde og sa til dem som stod foran ham: Ta de skitne klærne av ham! Og til ham selv sa han: Se, jeg tar din misgjerning bort fra deg og kler deg i høytidsklær." Sak 3,4

2 kommentarer:

Hanne sa...

Artig ;)

Kristoffer Stige sa...

Ja, det var skikkelig artig. Og tusen takk for at vi får låne Hallgrim til noen sykkelturer. :D