22. mai 2009

Lynpost

En gang i forrige uke bestilte jeg meg barnesangboka fra Bokklubben (tenkte å bruke den for å finne noen enkle sanger å spille på ukulele). Det var mye billigere enn å få tilsendt en av de vi har hjemme (boka kosta 66 kr, Bokklubben gir meg stadig vekk gavekort på 50 kr, og de betaler portoen, altså kosta den 16 kr). Boka kom i posten for et par dager sida. Det morsomme er at jeg i dag fikk e-post om at de nå hadde sendt boka. Enten har de en liten forsinkelse i utsendinga av leveringsbekreftelser, eller så har Posten plutselig fått opp leveringstida si mange hakk.

Var ute på en liten sykkeltur i kveld. Jeg blei våt. I nærheten av Klæbu kom det ei skikkelig regn- og haglskur. Ikke ofte jeg opplever hagl når det er 15 plussgrader. Så da måtte jeg sykle en liten omveg for å finne sol sånn at jeg kunne tørke igjen. 

Dager igjen til andre eksamen: 6
Dager igjen til siste eksamen: 15

Dagens bibelvers:

"For du har vært et vern for den hjelpeløse, et vern for den fattige i hans trengsel, et ly mot regnskyll, en skygge mot hete." Jes 25,4a

2 kommentarer:

Jacob sa...

hvordan får du stadig gavekort på 50 kr?

Kristoffer Stige sa...

Stadig var kanskje en liten overdrivelse. Men jeg får i alle fall noen i løpet av et år. Jeg trudde egentlig at man måtte ha handla for en viss sum før man fikk dem, men jeg har ikke handla så mye i det siste, så jeg er ikke helt sikker.