24. april 2009

Den gule krana

Noen som har hørt om den gule krana i Brunsvika. Hvis ikke må dere se videoen under. Klippet er henta fra lokalkanalen til den nordlige delen av mitt kjære hjemfylke, nemlig TV Nordvest (der har jeg blitt intervjua, og klippet blei sendt mer enn 24 ganger!), og er blant TV-historiens beste nyhetsinnslag.

Og som om ikke det var nok så har vi også "Den grå kasserollen" (kan det tenkes at det er en parodi?):

Men vi trenger ikke stoppe der. For Romsdals Budstikke kunne nylig melde at to musikere fra Gossen har laga en musikalsk hyllest til den gule krana:

Og for de som etter å ha sett det her føler at de vil være med å gi en liten hyllest til den gule krana, så finnes det visstnok ei fjesbok-gruppe (for de som driver med sånt).


Dager igjen til første eksamen: 21
Dager igjen til siste eksamen: 43

Dagens bibelvers:

"Som friskt vann for den trette sjel, er gode nyheter fra et fjernt land." Ordsp 25,25

4 kommentarer:

Sigrid Marie sa...

Jeg er glad jeg aldri ar bodd i Brunsvika. Ei heller ser TVNordvest...

Jacob sa...

er dette autentisk?

reporteren i det første klippet har en stemme som kan parodieres på samme nivå som håkon børde :p

Kristoffer Stige sa...

SM: TVNordvest er jo fantastisk underholdning, hvis man bare ser det noen minutter omgangen.

Jacob: Den første videoen er helt autentisk ja. Og reporteren snakker sånn i nesten alle reportasjer (kommer ikke på hva han heter, men det står i kommentarfeltet til videoen på youtube hvis du gidder å leite).

Det skal vel sies at TVNordvest kan finne på å ha om litt viktigere saker (de har jo blant annet intervjua meg), og at reporteren visstnok ikke snakker helt sånn når han ikke er på TV.

Kristoffer Stige sa...

Video 2 er sjølsagt en parodi, mens nummer 3 som sagt er en hyllest til det første klippet. Legg merke til at teksten i musikkvideoen er det som reporteren sier i reportasjen. Nummer 1 er forresten sett over 60000 ganger på Youtube.