20. februar 2009

I ska bli onkel!

Ændeli kan i sleppe ut æn tå dei mange tankan som he hopa se opp i hodet mitt. I romjula kunne Martin og Ingvild førtelle æn fantastisk nyheit. Dei ska bli foreldre, og då vert i onkel. Det he vore fole vanskeli å halde stilt om ta her hælt te no, men no fe i ændeli lov te å sæ det. I dag va nemli Ingvild på ultralyd, og i he den store gleda å kunne vare den første som kan publisere eit bilde tå næste medlem tå Stige-slekta. Ongen e ut frå det me kan sjå æn fresk og rask liten gut. Terminen e 20. juli(+-). So det e ikkje så fole længe att. Men i syns no at det e altfør lang tid. I gler me!

Grunnen te at ta blogginnlegget her e skreve på romsdalsk e sjølsagt at ongen kjem te å bli æn romsdaling (i trur ikkje Ingvild vil godkjenne noko anna, og Martin he sekkert ikkje motsetninga mot det han heller). Og i he ikkje noko problem med det i heller. I e no tross alt ganske mykje romsdaling sjøl. Men det va no ikkje det ta innlegget her sku handle om. So i trur at i berre ska stoppe før i rota me meir vekk frå tema. So her kjøm det ænaste bilde tå næste Stige. Og me kan næsten sjå både øran og fengran hass (men bilde e ikkje so fole klårt). Na ongen her kjøm heilt sekkert te å bli æn fole flenk og snill onge. Men i he allereie gjedd opp å få han te å heie på Aalesund, men det finns jo fole mange bra persona som heia på Molde, so det e ikkje so kjøle fole gale. Hipp hurra!

Dagens bibelvers:

"Da jeg bare var et foster, så dine øyne meg. I din bok ble de alle oppskrevet, de dagene som ble fastsatt da ikke én av dem var kommet." Sal 139,16

11 kommentarer:

Sigrid Marie sa...

Du vil låne baby-strikkeoppskriftene nå da?

Kristoffer Stige sa...

Kanskje det. :D

Maria og Erlend sa...

Herlig med dialekter:)

Anonym sa...

Ja, endelig skal vi få fortelle at underet er på vei :)
Har snakka med oldemor på Sunnmøre i ettermiddag.

Ingrid Aukan sa...

Detta blir bra! :D

Bente sa...

Ja, gratulerer! :D

Anonym sa...

Gratulerer!! Dette var moro. Har sett noen sånne baby-pysjer med Ålesund-farger. Det er jo lov å prøve ... Kåre Stige

Kristoffer Stige sa...

Takk, takk alle sammen.

Må si det blir uvant at mamma og pappa blir farmor og farfar til noen. Og at besteforeldra mine skal bli oldeforeldre. Det er vel et tegn på at jeg begynner å bli gammel. :D

Kåre (onkel): Jeg veit ikke om jeg tør prøve på noe sånt. Må nesten respektere at vi har litt ulike meninger om fotballag.

Pocahontas sa...

Danmark gratulerer!! Her feirer Kristin, Kristin, Cecilie, Kari og Mari nyheten med kake, shopping og jubelrop!!! Weee

Anonym sa...

Han kommer til å bli trønder, Kristoffer. Hvis dere ikke kommer dere vekk fra bartebyen snart, så blir dere trøndre alle sammen.

Du får hilse Martin og Ingvild så mye og gratulere!

Stine

Kristoffer Stige sa...

Noen trønder blir han nok ikke. Det vil i alle fall ikke jeg akseptere!