11. oktober 2008

Farvel bokklubbene

I fjor høst hadde jeg en periode på ca. 2 uker der jeg meldte meg inn i bokklubber. Da hadde nemlig de norske bokklubbene et fantastisk velkomsttilbud, 1000 kr til valgfrie bøker for hver bokklubb man meldte seg inn i. Jeg meldte meg likså godt inn i ni (altå fikk jeg 9000kr, noe som har redusert bokhyllekapasiteten min betraktelig). I dag er det ett år og en dag siden jeg meldte meg inn i den siste av dem. Da har jeg oppfylt min del av avtalen om å stå som medlem i ett år. Derfor hadde jeg i dag ei lita masseutmelding. Jeg meldte meg ut av åtte av de ni bokklubbene (tenkte det var greit og ha en igjen i tilfellet jeg skulle få lyst til å kjøpe noen bøker, og det skjer jo av og til). Så nå står jeg foran et fint år der jeg slipper å avbestille bøker annahver uke. Men om ett år når "karantenetida" er over skal jeg absolutt sette igang med ei ny masseinnmelding. Bokklubbene krever nemlig at man er ute ett år før man kan komme inn igjen (det virker som om de tror at folk bare prøver å utnytte velkomsttilbuda (som om jeg ville gjøre det)).

Dagens bibelvers:

"Men det er også mye annet som Jesus har gjort. Skulle det skrives ned, hver ting for seg, da mener jeg at ikke hele verden ville romme de bøker som da måtte skrives." Joh 21,25

5 kommentarer:

Jacob sa...

hvilken bokklubb er dette?

har tenkt på det samme... det er nesten så jeg får dårlig samvittighet ved tanken :P

Kristoffer Stige sa...

De norske bokklubbene (bokklubben.no). De består av 14 eller 15 bokklubber.

Therese sa...

bortsett fra at nå har de gjort det sånn at du bare får gavekort for den første bokklubben du melder deg inn i... De endra på det samme dag som jeg meldte meg inn, så jeg fikk bare et gavkort :p kjipt.

Jacob sa...

off... den er lei...

jeg er med i bokklubben og. men jeg fikk bare gavekort på 750 kr.

jeg tror kanskje de hadde for mange som kun brukte gavekortet og avbestilte alt annet.

fy flate... gavekort på 9000! det er noe!

Kristoffer Stige sa...

Ja, det blei vel mellom 1 og 2 meter med bøker.