28. september 2010

Gave

Ring, ring, ring...

- Hei, er det Kristoffer jeg snakker med?

- Ja, det stemmer.

- Hei Kristoffer. Du er medlem av Bokklubben Krim og Spenning?

- Ja, riktig det.

- Vi kjører en kampanje nå, og siden du er et så godt medlem lurte vi på om du også ville bli medlem av Bokklubben Nye Bøker. Du vil da motta et gavekort på 750 kr. Eneste forpliktelsen er at du må være medlem i ett år, og betale porto på 139 kr på velkomstgaven. Kunne du være interessert i det?

- Ja, det hørtes jo ikke så dumt ut.

- Fint. Da leser jeg bare opp medlemsbetingelsene her, og så har vi en muntlig avtale. Samtalen blir tatt opp og lagra i 3 måneder hvis det skulle være nødvendig. (...) Godtar du dette?

- Ja, det høres greit ut.

- Da sender vi deg ei tekstmelding, som du må svare ja på, og så har vi en avtale.

- Ok.

- Og så vil vi minne deg på at du har 14 dagers angrerett ifølge Forbrukerkjøpsloven. Og så vil vi også informere deg om at du kan reservere deg mot slike henvendelser i framtida, men det regner vi med at du ikke vil. Ha en fortsatt god dag.

- Takk, det samme.

Pip, pip, pip...

At de aldri lærer. Jeg har vel fått gavekort for over 10000 kroner snart, og jeg har ikke handla for mer enn 1000-2000 kroner utenom det. De kan ikke tjene veldig mye på meg. Men jeg får vel bare takke og bukke.

Dagens bibelvers:

"All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra lysenes Far. Hos ham er ingen forandring eller skiftende skygge." Jak 1,17

3 kommentarer:

Sigrid Marie sa...

Telefonen din ringer ikke! Den bare vibrerer...

Kristoffer Stige sa...

Det er et godt poeng. Men det har faktisk skjedd at den har ringt i det siste, riktignok ikke ved det tilfellet her.

Pocahontas sa...

Coolio!