19. februar 2015

The Snekker of Catan - del 4

Boksen begynner å ta form både utvendig og innvendig, men enda er det noe som mangler. Lokket er foreløpig kun ei plate, men det gjør at det er litt vanskelig å dra det inn og ut. Derfor har vi laget ei hjørnelist på ene sida.


Bildet sier ikke så mye annet fornuftig enn at det er noe som må holdes godt på plass. Etter at plata ble tatt inn i hus har den nemlig begynt å bøye seg litt. Det er litt upraktisk for et lokk (spesielt når det bøyer seg i ei retning som gjør det vanskelig å få lokket helt på plass. Derfor skal forhåpentligvis lista stive den av på den ene sida. På den andre sida skal litt midletidig tvang forhåpentligvis få plata til å bøye seg i riktig retning.


En liten detalj står også igjen innvendig. Spillreglene og litt større deler har ikke plass i rommene i boksen. Det løses enkelt med ei skilleplate innvendig (som et lite innvendig lokk).






Da begynner prosjektet å nærme seg slutten. Det som står igjen er maling i litt mer Settlersriktige farger. Så fortsettelse følger...

Dagens bibelvers:
"Dessuten: Vi hadde våre jordiske fedre til å tukte oss, og vi hadde ærefrykt for dem. Skal vi da ikke meget mer bøye oss for åndenes Far, så vi kan leve?" Hebr 12,9

Ingen kommentarer: