1. januar 2011

2011

Tjue-elleve, eller totusenogelleve? Det er spørsmålet. Ekspertene strides, men det ser ut som det er tjue-elleve de detter ned på. Hva mener dere?

Ellers har regnet og vinden innhenta nordvestlandet, så noen veldig til utendørs nyttårsfeiring blei det ikke. Rakettene forsvant fort, og vi sprang inn. Riktignok skyldes det også at halve familien er forkjøla (meg inkludert), og andre halvdelen har vært det. Derfor blei kvelden litt kort, og så snart vi kom hjem bar det rett i seng. Glømte derfor helt å sende "Godt nyttår"-meldinger. Får derfor bruke muligheten nå:

Godt nytt år og Guds velsignelse over det nye året!

Ellers er alt bare bra her. Er god og mett og klar for å starte et nytt og bedre liv (for det må man jo ved starten på et nytt år). Og som vanlig har ordet matpause fått forsterka mening i jula. Hviletida mellom måltida er helt klart nødvendig for å komme seg gjennom alle juleselskapa.

Dagens bibelvers:

"Jeg byder deg i dag å elske Herren din Gud, og vandre på hans veier og ta vare på hans bud og hans lover og hans forskrifter, så du kan leve og bli tallrik, og Herren din Gud kan velsigne deg i det land du kommer inn i og skal ta i eie." 5.Mos 30,16